Drank Bezorgservice

Drank bezorgservice goedkoopdrankslijterij.nl | Drank bestellen thuisbezorgd | Wijn bestellen thuisbezorgd | Sterke drank bezorgen | Alcohol bezorgen aan huis

Drank bezorgen doet goedkoopdrankslijterij.nl al 15 jaar! Wij zijn de oudste en betrouwbaarste webshop van Nederland. Uw drank bestelling versturen wij in neutrale witte flessen dozen. Grote aantallen versturen wij op pallets via Postnl-Cardo. Bezorging van bier, wijn en sterke drank in heel Nederland en België.


Gratis Bezorging Drank   Vanaf 125.00 euro  ex btw 

Nederland en België.


Voor 10 uur bestellen is morgen meestal al in huis! Laagste Verzendkosten!

Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u zelf aangeven of u thuis de bestelling wilt ontvangen, met verzendkosten inclusief verpakkingskosten van 6,75 inclusief btw (gratis bij orders vanaf 125,00 euro ex btw) of dat u de bestelling wilt afhalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt.


  

Verzendkosten in Heel Nederland België en Duitsland: De kosten voor het verzenden van het pakket(ten) transporteur naar het aangegeven adres is 6,75. Via de track en trace code die u in uw email ontvangt, nadat wij het pakket hebben aangeboden aan de transporteur, kunt u zien wanneer u het pakket kunt verwachten. Er worden voor Nederland en België geen verzendkosten berekend voor bestellingen boven de 125,00 euro exclusief btw en emballage (statiegeld). Meestal vandaag bestellen voor 10 uur, is morgen al leveren. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op de eerst volgende Dinsdag meestal geleverd.


Wanneer komt uw pakket?

Orders worden alleen op werkdagen verwerkt. De order wordt altijd via pakketdienst verzonden. Zodra wij het pakket aangeboden hebben aan de pakketdienst, dan ontvangt u een track en trace email met de dag en geschatte aflevertijd. Heeft u deze email niet ontvangen na 18uur? Check dan uw spam map/filter. Soms kan het versturen iets langer duren ivm manco's of dat het artikel niet direct op voorraad meer was. Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een unieke "niet-thuis-code" voor u achter. Met deze unieke "niet-thuis-code" is het mogelijk via de website PostNL een nieuwe datum, tijdstip en/of eventueel een locatie aan te geven voor de tweede bezorging.

Indien u geen wijziging doorvoert, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.


De bezorgtijden zijn als volgt:
Eerste bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag tussen 9:00 en 16:00.
Tweede bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur. Zaterdag tussen 09:00 en 16:00, dit geldt ook voor rembourszendingen.


Commitment to your Satisfaction!

Als u niet tevreden bent met de levering en/of service, laat ons dat gelijk weten per email; info@goedkoopdrank.nl

Tevredenheid kan niet simpeler bij www.goedkoopdrankslijterij.nl